website Nejrychlejší účinek na kosmetickém trhu: oligopeptidy - NAFIGATE Cosmetics Přeskočit na obsah
Nejrychlejší účinek na kosmetickém trhu: představujeme nové sérum s oligopeptidy s 3% kyselinou hyaluronovou - NAFIGATE Cosmetics

Nejrychlejší účinek na kosmetickém trhu: představujeme nové sérum s oligopeptidy s 3% kyselinou hyaluronovou

Neustále sledujeme, které aktivní látky hýbou světem kosmetiky. V poslední době to jsou oligopeptidy, díky kterým si pleť zachová mladistvý vzhled i v pokročilém věku. Neváhali jsme proto a doplnili je do nového hydratačního séra, ve kterém se snoubí s účinky 3% kyseliny hyaluronové.

Hydratační sérum Hyaluron Essential je základním stavebním produktem našeho portfolia. Zákazníci si jej velmi oblíbili pro 2% obsah dvoumolekulární kyseliny hyaluronové, která pokožku hydratuje na povrchu a předchází vzniku vrásek, protože je dokáže zaměřit v místě jejich vzniku.

Od představení hydratačního séra už uplynul nějaký ten čas. Proto nás napadlo, že by si váš oblíbenec zasloužil novou generaci. Výsledkem je Hyaluron Peptide Serum.

Novinka kombinuje účinky 3% kyseliny hyaluronové s oligopeptidy, které mají v současnosti nejrychlejší odezvu na kosmetickém trhu. Jejich funkce je přitom šetrná a tělu přirozená.

Oligopeptidy samotné oddálí mnoho příznaků stárnutí pokožky. Jejich účinnost však výrazně podporují látky, se kterými se kombinují. Proto jim v séru asistuje kyselina hyaluronová.

Oligopeptidy podporují komunikační systém kožních buněk. Pracují jako informátoři, kteří kožním buňkám udělují pokyny. Na základě jejich příkazů se buňky mohou:

  • rozdělovat
  • obnovovat,
  • bránit
  • nebo růst.

Tento systém v mladé pleti funguje dokonale, a proto nepotřebuje asistenci oligopeptidů. Kolem třicátého roku se však jeho funkce zhoršuje.

Na popud oligopeptidů začnou buňky stav pleti zlepšovat. Navrátí jí pružnost, pevnost a rozproudí krevní oběh, díky čemu pokožku rozjasní.

V kombinaci s kyselinou hyaluronovou sérum hydratuje pleť a celkově ji revitalizuje. A to bez vedlejších nežádoucích účinků.

 

Podívejte se, jaké jsou hlavní rozdíly v účincích nové a originální kyseliny hyaluronové.

Hyaluron Essential zůstává. S nižší cenou

Víme, že si mnozí zákazníci na dvouprocentní kyselinu zvykli. I s takovým podílem si totiž pleť vystačí. Navíc pomáhá eliminovat jizvy, a díky obsahu kyseliny salicylové bojuje i proti akné.

Hyaluron Essential proto na našich pultech zůstává. Nyní je k vám dispozici za 349 Kč. Jeho původní cenu převzalo Hyaluron Peptide Serum.

Dejte nám vědět na Facebooku, jestli dáte šanci nové generaci nebo zůstanete věrní původním dvěma procentům.

Předchozí článek Nejžhavější kosmetické trendy za rok 2019 (2.díl)
Další článek Micely (nejen) v kosmetice: vše o jejich rozdílech a využití

Zanechat komentář

Než se komentáře objeví, musí být schváleny

* Požadovaná pole