website Hyaluron Peptide Serum je kosmetickým produktem roku - NAFIGATE Cosmetics Přeskočit na obsah
Hyaluron Peptide Serum je kosmetickým produktem roku

Hyaluron Peptide Serum je kosmetickým produktem roku

Porotci pražské zastávky veletrhu Beauty Forum potvrdili naše dojmy. V listopadu roku 2022 jsme si za 3% kyselinu hyaluronovou s oligopeptidy odvezli cenu za nejlepší produkt v kategorii péče o pokožku.

Navzdory velké konkurenci se našemu séru podařilo uspět. Rozhodlo vybalancované složení, skloubení funkce kyseliny hyaluronové s revolučními oligopeptidy a ověřená šetrnost přípravku.

Hyaluron Peptide Serum obsahuje dvoumolekulární kyselinu hyaluronovou v podílu 3 %. Jde o maximální množství, které pokožka dokáže absorbovat. Dvě velikosti molekul se postarají o kompletní hydrataci a vyhlazení vrásek – jak na povrchu, tak v místě jejich vzniku. Výsledkem je hladká a pružná pokožka.

Hydratační účinky podporují oligopeptidy, které dohlížejí na správnou funkci celkové kožní struktury. Oligopeptidy zdokonalí funkci kožních buněk, která se po třicátém roce zpomaluje. Pleť si tak zachová pružnější, pevnější a jasnější vzhled v pokročilejším věku. 

Pocítili jste nebývalou kombinaci hydratační stálice a oligopeptidů na vlastní kůži, nebo raději čekáte na doklad účinků pomocí prestižních ocenění? Dejte nám vědět na Facebooku a v komentářích pod článkem.  

   

 

Předchozí článek 4 aktivní látky, které si rozumí s kyselinou hyaluronovou
Další článek 3 Způsoby , jak dostat z kyseliny hyaluronové maximum

Zanechat komentář

Než se komentáře objeví, musí být schváleny

* Požadovaná pole