website Mezoterapie dermapenem: Účinná a dostupná omlazující procedura - NAFIGATE Cosmetics Přeskočit na obsah
Mezoterapie dermapenem: Účinná a dostupná omlazující procedura - NAFIGATE Cosmetics

Mezoterapie dermapenem: Účinná a dostupná omlazující procedura

Hledáte pro svou pleť proceduru, která zintenzivní účinek omlazujících a výživných sér? Vyzkoušejte bezpečnou aplikaci mikrojehličkami v dermapenu. Prozrazujeme vše, co kosmetický zákrok mezoterapie obnáší.

Co je to mezoterapie?


Dermatologické ošetření, při kterém se využívají injekce nebo mikrojehličky. Ty pronikají do povrchu pokožky a tak spouštějí regenerační procesy, které napravují nedokonalosti pleti.

Variant mezoterapie existuje více.

  • Lékaři nabízí ošetření pomocí injekcí.
  • Certifikované kosmetické salony vás v rámci mezoterapie ošetří dermarollerem nebo dermapenem.

Tip: Opatrně s dermarollerem

Dermaroller je váleček s jehličkami, kterým proškolená kosmetička po pleti jednoduše přejíždí.

Při ošetření dermarollerem je obtížné odhadnout správný tlak, který na pokožku vyvíjet a zachovat ho ve stejné míře po celou dobu procedury. Stejně obtížné je s ním pracovat v nosoretní oblasti. Pleť tak může být ve výsledku na některých místech zarudlá. Pokud chcete mezoterapii vyzkoušet, doporučujeme vyzkoušet dermapen.

Jak funguje dermapen?

Mechanické pero využívá miniaturní jehličky, které vytvářejí v horní vrstvě pleti mikrokanálky. Tělo proto aktivuje obranný mechanismus pokožky a zvyšuje tvorbu kolagenu.

Dermapen omlazuje nejen pleť obličeje. Působí i na pokožku krku nebo dekoltu.

Kolagen zmírňuje vrásky a další nedokonalosti pleti. Tento mezoterapeutický zákrok dále:

  • sjednocuje tón pleti a vypíná ji,
  • srovnává povrch pokožky,
  • zmírňuje pigmentové skvrny
  • a zbavuje pleť odumřelých buněk.
 

Bolesti se bát nemusíte. Před zákrokem vám odborník nabídne znecitlivující krém, jehož aplikace případnou bolest utlumí.

Dermapen posiluje účinky kosmetiky

Jehličkové pero si skvěle rozumí s pleťovými séry včetně NAFIGATE Kyseliny Hyaluronové. Přípravky se díky proceduře do pokožky lépe vstřebávají. Oproti běžné aplikaci dokáže pleť po ošetření dermapenem pohltit až o 80 % více aktivních látek.

„Výsledky použití mezoterapie společně s účinnými séry NAFIGATE jsou viditelné okamžitě. Přesto všem klientkám připomínám, že největší efekt uvidí druhý den ráno. Doporučuji jim v krátké době po péči u mne aplikovat masku z řady NAFIGATE a pochopitelně se o pleť starat a chránit ji.”
Vendula Scheichlová; Kosmetička

Kde si dermapen vyzkoušet?

Omlazující mikrojehličkovou péči vám nabídnou specializované dermatologické ordinace a certifikované kosmetické salony.

Péči dermapenem v kombinaci se séry NAFIGATE Cosmetics vám v rámci moravskoslezského kraje poskytne kosmetické studio Santé Dany Davidové, která má s mezoterapeutickou péčí letité zkušenosti.

Ošetření dermapenem pravidelně školí po celém Česku a Slovensku i odborné konzultantky z NAFIGATE Cosmetics. Proškolené kosmetičky si odnášejí certifikát, který jim umožňuje nabízet proceduru ve vlastních salonech.

Rádi byste ošetření dermapenem vyzkoušeli, ale jste z jiného kraje? Napište nám. Máme kontakty na certifikované kosmetické salony po celé ČR


Jaké jsou vaše zkušenosti s mezoterapií? Dejte nám vědět na Facebooku.

Předchozí článek Jak balíme šetrnou kosmetiku

Zanechat komentář

Než se komentáře objeví, musí být schváleny

* Požadovaná pole