website Prozkoumejte složení vyživující masky Pearly Nourishing Mask - NAFIGATE Cosmetics Přeskočit na obsah
Prozkoumejte složení vyživující masky Pearly Nourishing Mask - NAFIGATE Cosmetics

Prozkoumejte složení vyživující masky Pearly Nourishing Mask

Znečištěné životní prostředí společně s hektickou životosprávou připravuje pro zralou pokožku mnoho nástrah. Pleťová maska Pearly Nourishing Mask pokožku po čtyřicítce vyživí, regeneruje a posílí její obranyschopnost. Přečtěte si, které látky stojí za těmito účinky.

Perličky vitamínu E pronikají hluboko do kůže

Tokoferol, lépe známý pod názvem vitamín E, označuje tělu přirozený soubor látek, který se významně podílí na ochraně pleti před volnými radikály a zároveň podporuje hydratační funkci kyseliny hyaluronové. Při vystavování se UV záření a s přibývajícím věkem však hladina vitamínu v pokožce klesá a proto jej musíme tělu dodávat.

Pearly Nourishing Mask obsahuje vitamín E ve formě bílých perliček, které se při kontaktu s pokožkou rozloží a jejich obsah se do ní lépe vstřebává. Pleť tak získá bohatou zásobu antioxidantů, díky kterým může čelit všem vnějším nepříznivým vlivům.

Znečištěné městské ovzduší může dát pokožce pořádně zabrat. Pearly Nourishing Mask pomáhá pleť před takovými dopady chránit. Stačí ji aplikovat 2× týdně.

Aminokyseliny působí na pokožku ve dne i v noci

Komplexní směs aminokyselin chrání pokožku během dne proti dopadům životního prostředí a v noci ji regeneruje. Kromě těchto efektů aminokyseliny také odbourávají projevy stárnutí, které volné radikály zapříčiňují. Pleť tak zůstává jemná, pružná a hydratovaná.

Minerály chrání a posilují kožní buňky

Vnější vlivy neustále vyčerpávají kožní buňky, které se jim bez potřebné energie neubrání. Minerály, které maska společně s antioxidanty obsahuje, buňky účinně posílí.

  • Hořčík podporuje správný chod imunitního systému buněk.
  • Měď podporuje syntézu keratinu, který pleť potřebuje pro tvorbu ochranné vrstvy na jejím povrchu.
  • Zinek podporuje syntézu kolagenních vláken a stará se o to, aby docházelo ke správnému buněčnému vývoji.

Volné radikály jsou výsledkem nepříznivých vnějších vlivů a nezdravého životního stylu. Pokud míra antioxidantů neodpovídá počtu volných radikálů, dochází k poškození pokožky.

Vrásky zmírňuje kyselina hyaluronová

Ochranné účinky pleťové masky doplňuje kyselina hyaluronová, která pokožku hydratuje. Je nízkomolekulární a díky tomu dokáže pronikat skrze první vrstvu pokožky až do dermis, kde vrásky vznikají a tam je spolehlivě redukovat.

Další pomocné látky

Aqua

Voda, působí jako rozpouštědlo.

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Polymer, který stabilizuje konzistenci produktu.

Triethanolamine

Organická sloučenina zvyšující pH produktu.

Phenoxyethanol

Triethylene Glycol

Konzervanty se stabilizačními vlastnostmi. Prodlužují životnost produktu.

Předchozí článek Jak balíme šetrnou kosmetiku

Zanechat komentář

Než se komentáře objeví, musí být schváleny

* Požadovaná pole